Termometr do pieczenia bitumiczny

Ostatnie egzemplarze!

Cena: 11,11 zł


Opis

TERMOMETR DO PIECZENIA BEZRTĘCIOWY

  • nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie w gastronomi

  • termometr jest bezrtęciowy

  • posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa

Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym.

Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest BEZRTĘCIOWY co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania.

Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób itp.). W zestawie skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.

SPECYFIKACJA

Materiał

stal nierdzewna

Zakres pomiaru

0 - 120 stopni Celsjusza

Wymiar (dł/szer)

13x5,4cm

Waga

58g

Podobne produkty